Home » "Να Πάρω Σπίτι Με Δάνειο Και Να Το Βάλω Στο Ενοίκιο;" | REAL (ESTATE) TALKS #001 financial greeks

"Να Πάρω Σπίτι Με Δάνειο Και Να Το Βάλω Στο Ενοίκιο;" | REAL (ESTATE) TALKS #001 financial greeks



#RealEstateTalks #FinancialGreeks For IMS FREE Services Antonis 팔로우: Instagram ► 편집 ► ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ABEB TEL: ABEB TEL: +GIF TEL: Degiro: Saxobank: Etoro: Revolut: Viventor: Mintos 새 가청: BOOKS IN GREEK The New Manager of One Minute: Eat Your Frog: Pis Mipas Εβδομάδα Των 4 Εργάσιμων Ωρών: ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΙ The One & The The One The Life The The The One The Man 바빌론에서: 누가 내 불쌍한 부자를 옮겼는지 아버지: 부자가 되도록 가르치겠습니다: 불장난: 새 천년을 위한 다양한 수입원: 보안 분석: 현명한 투자자: 투자의 네 가지 기둥: 규칙 # 1 투자: 여전히 시장을 능가하는 작은 책: 장기적으로 볼 수 있는 ETF: Bogleheads’ 가이드 3개 펀드 포트폴리오: 임대 부동산 투자에 관한 책: 눈덩이: 워렌 버핏과 생명의 사업: 주 4시간 근무: 위의 링크는 제휴 인스타그램 FACEστεν εδυστιτικές ή νομικοί συμβουλοι입니다. 이 비디오에 표현된 모든 의견과 일반적으로 이 셀프 aloons 채널 Alons And는 여러분을 즐겁게 하기 위한 것입니다. 인터넷에서 어떤 유형의 투자나 법률 자문도 받지 마십시오. 항상 인증된 컨설턴트와 상담하십시오. .

Images related to the topic financial greeks

"Να Πάρω Σπίτι Με Δάνειο Και Να Το Βάλω Στο Ενοίκιο;" | REAL (ESTATE) TALKS #001

"Να Πάρω Σπίτι Με Δάνειο Και Να Το Βάλω Στο Ενοίκιο;" | REAL (ESTATE) TALKS #001

Search related to the topic "Να Πάρω Σπίτι Με Δάνειο Και Να Το Βάλω Στο Ενοίκιο;" | REAL (ESTATE) TALKS #001

#quotΝα #Πάρω #Σπίτι #Με #Δάνειο #Και #Να #Το #Βάλω #Στο #Ενοίκιοquot #REAL #ESTATE #TALKS
"Να Πάρω Σπίτι Με Δάνειο Και Να Το Βάλω Στο Ενοίκιο;" | REAL (ESTATE) TALKS #001
financial greeks
온라인으로 돈을 버는 모든 최신 방법 보기: 여기에서 더 보기
온라인으로 돈을 버는 모든 최신 방법 보기: 여기에서 더 보기

21 thoughts on “"Να Πάρω Σπίτι Με Δάνειο Και Να Το Βάλω Στο Ενοίκιο;" | REAL (ESTATE) TALKS #001 financial greeks”

  1. Πρώτη φορά βλέπω βίντεο σου. Πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.
    Να κάνω μερικές παρατηρήσεις:
    1) Στο σημείο που προτείνεις να πάρεις διαμέρισμα με πρόβλημα και να το φτιάξεις ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και ΣΙΓΟΥΡΑ να συμβουλευτείς ειδικούς (αν τους γνωρίζεις χρόνια και τους εμπιστεύεστε ακόμα καλύτερα) για το ποσό που θα χρειαστεί, αλλά και το χρόνο. Άλλο να υπολογίζεις 10-15Κ και στο τέλος να θες 25-30Κ. Μπορεί με τη διαφορά να μπορούσες να πάρεις ακίνητο, σε κατοικίσημη κατάσταση γλυτώνοντας χρήμα ,χρόνο, ρίσκο.
    2) Θέλει μεγάλη προσοχή στον ενοικιαστή. Ξέρω περιπτώσεις που νοικιάζουν ακίνητο σε 2 άτομα και ξαφνικά μέσα μένουν 6-7! Συνήθως γίνετε με ανθρώπου που πάνε για δουλειά σε ξένο τόπο. Άλλη φθορά κάνουν 2 και άλλη 6-7 άτομα.
    Επίσης πρέπει να ψάξεις αν ο/οί ενοικιαστές έχουν την ευχέρεια να δίνουν το ενοίκιο σε βάθος μερικών μηνών τουλάχιστο. Αν ζητάς €400 μόνο ενοίκιο και έχεις 1 ζευγάρι με εισόδημα σύνολο 800 σίγουρα θα ύπαρξη πρόβλημα. Φαΐ, νερό, ηλεκτρισμό,τηλέφωνο κτλ τζάμπα θα είναι;

  2. Έλεος παιδιά η αποπληρωμή του δανείου είναι μια ράντα. Απλά στοιχειώδη οικονομικά μαθηματικά του Λυκείου. Εννοείται όλες οι τράπεζες δουλεύουν την ίδια ράντα κ στην αρχή πληρώνεις ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό τόκων αναλογικά με κεφαλαίο (λέγεται τοκοχρεωλυσιο) και όσο προχωράει η εξόφληση σταδιακά ανεβαίνει το ποσό εξόφλησης του κεφαλαίου. Ανοίξτε ένα βιβλίο Οικονόμων μαθηματικών του ΕΠΑΛ τα έχει όλα μέσα. Και αυτό είναι το σωστό η Τράπεζα δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι επιχείρηση κ θέλει να κερδίσει. Αλλά οι τόκοι είναι νορμάλ δεν απευθύνεσαι σε τοκογλύφους. Το επιτόκιο έχει σημασία βλέπε ανατοκισμο που λέει κ ο Χρήστος.

  3. Καλησπέρα φίλε μου. Έχω ένα διαμέρισμα στα 113 τετραγωνικά και θα ήθελα να το χωρίσω στα 2 και να τα ανακαινισω στη συνέχεια. Γνωρίζεις κάποιον στον οποίο θα μπορούσα να απευθυνθώ να μου πει αρχικά αν γίνεται και έπειτα το κόστος; σε ευχαριστώ.

  4. ΔΙΑΦΩΝΩ. δε συμφέρει να βάλεις ένα μεγάλο χρέος με τόκο πάνω σου για όλη σου τη ζωή. Να δίνεις 500 ευρώ κάθε μήνα, να είσαι εγκλωβισμένος σε αυτήν την επιλογή για 2-3 δεκαετίες, με το άγχος, τσακωμούς με ενοικιαστές, φόρους που αλλάζουν κλπ. ΕΝΩ μπορεείς τα 500 (Εστώ) ευρώ της δόσης του δανείου, να τα επενδύεεις και να βγάζεις κέρδος σημαντικό και όταν θα μαζευτούν σε 20 χρόνια αν θέλεις τότε παίρνεις σπίτι. Δεν έχεις μείνει εγκλωβισμένος σε αυτήν την επιλογή σου που έκανες 20 χρόνια πριν. Κι εντωμεταξύ και περισσότερα θα έχεις βγάλει, γιατί θα έχεις επενδύσει τα χρήματά σου (βλέπε Χρήστο) και μπορεί κάθε περίοδο να αναπρωσατμόζεις κλπ.
    Αν συμβεί κάτι (χρεωκοπία του κράτους βλ. 2009, πανδημία 2020) αν επενδε΄λυεις αυτά τα 500 ευρώ το μ΄ληνα, μπορείς να κόψεις για λίγους μήνες τις καταθέσεις στην επενδυση, αλλά στο χρέος την πάτησες. Αντε θα σου δώσουν λίγο περιθώριο οι τράπεζες αλλα θα τα ζητήσουν και θα τα πάρουν όλα πίσω και παραπάνω.
    ΠΡΟΣΟΧΗ, δείτε τη συνολική εικόνα.
    Συμφέρει μόνο η ανακαίνιση, να το έχεις ήδη δηλαδή, για να αυξήσεις την αξία του ή αν είσαι του χώρου -αρχιτέκτονας, μηχανικός, εργολάβος, κάτοχος οικοπέδου ή αν έχεις ήδη τα μετρητά και το αγοράσεις αμέσως. Αλλιώς μακριά από R.E.. Ξεφύγετε από την νοοτροπία των παπούδων μας που σας εβαζαν μόνο χρέη στην πλάτη. Μην βάζετε μεγάλα δάνεια στην πλάτη σας, αλλά αντίθετα, βάζετε μεγάλα κέρδη.

  5. Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το video!!!! Εμένα προσωπικά ως αρχάριο με βοήθησε πολύ που ο Αντώνης ήταν λεπτομερής και επεξηγηματικός στις απαντήσεις του. Περιμένουμε τα επόμενα video με ανυπομονησία, ειδικά για real estate.

  6. Ο αντωνης εχει πολλες γνωσεις και θελει πολυ να βοηθησει. Το μονο ισως προβλημα ειναι οτι πλατιαζει στις ερωτησεις και ενω δεν ξεφευγει απο το θεμα χρησιμοποιει παραπανω απο οσα παραδειγματα χρειζονται για να πει αυτο που θελει και σε αυτη την διαδικασία δινει πολλες γνωσεις(που για μενα ειναι καλο). Οπως και να εχει φοβερο βιντεο, πολυ promising σειρα και αναμενω για τα επομενα. Καλη αρχη!

  7. Μπράβο πολύ ωραίο βίντεο ! Σίγουρα όλοι όσοι ασχολούνται με επένδυση το real estate είναι must και περιμένουμε να μάθουμε και άλλα πράγματα !

  8. Καλή αρχή παιδιά σας εύχομαι, καταπληκτικό το βιντεάκι,με λογικές ερωτήσεις και με στοχευμένες απαντήσεις.
    Πόλυ καλή δουλειά! Αναμένουμε και για τα επόμενα.

  9. Καθώς επίσης έχω δει ένα πολύ περιορισμένο αριθμό ακινήτων για αγορά δηλαδή υπερβολική τιμή των κατοικιών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *